Η 4G- Greek Gaia’s Global Gate θα είναι εκεί να σας ταξιδεύει στον κόσμο των αποξηραμένων. Θα εχετε την δυνατοτητα να γευτείτε τα αποξηραμενα φρούτα και λαχανικά, ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και δώρα με γεύσεις και αρώματα Ελλάδας.

To “Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο” του biscotto thessaloniki θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 από τις 16:00 το απόγευμα έως τις 24:00 το βράδυ και, με αφορμή τις γιορτινές ημέρες και την προετοιμασία για το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο πολυχώρος biscotto coffee+ μετατρέπεται σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων.

Δοκιμάζουμε και διαθέτουμε προς πώληση σε ειδικές τιμές τα πιο νόστιμα Ελληνικά Προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας. To Χριστουγεννιάτικο Bazaar Ελληνικών Προϊόντων, συνοπτικά, θα περιλαμβάνει:

Ειδικές γευστικές δοκιμές ιδιαίτερων Ελληνικών Προϊόντων, Κρασιών και Αποσταγμάτων για το εορταστικό τραπέζι
Δυνατότητα αγοράς ιδιαίτερων Ελληνικών Προϊόντων, Κρασιών και Αποσταγμάτων για το εορταστικό τραπέζι
Ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα και καλάθια με γεύσεις και αρώματα Ελλάδας
Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ένα μοναδικό γευστικό χριστουγεννιάτικο happening στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Μέρος του ποσού των εσόδων του 1ου Χριστουγεννιάτικου Bazaar Ελληνικών προϊόντων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου
biscotto coffee+ | Mediterranean Cosmos
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό
Ωράριο Λειτουργίας | Working Hours: 16:00 – 24:00
Οργάνωση: biscotto thessaloniki