ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι οι παραγγελίες που καταχωρείτε, με τρόπο εξόφλησης, την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή παραλαβή από το κατάστημα – Logistic, θα παραμένουν ενεργές για την εξόφληση τους ή παραλαβή από εσάς, για 5 εργάσιμες ημέρες. Με την πάροδο του χρόνου αυτού, θα αποδεσμεύεται το προϊόν και η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Δεν ισχύει, σε περιπτώσεις που το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι στα αναμενόμενα μας προϊόντα. Εκεί, η καταληκτική ημερομηνία θα είναι 5 μέρες μετά την ειδοποίηση σας, ότι έχουμε παραλάβει και μπορείτε με την σειρά σας, να εξοφλήσετε και να σας το στείλουμε ή να παραλάβετε από το κατάστημα μας.

Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, θα πρέπει σε διάστημα 5 ημέρων από την άφιξη του προϊόντος στο τοπικό κατάστημα κουριερ ή να την έχετε αποδεχθεί, στην περίπτωση αποστολής της στον χώρο σας ή να έχετε παραλάβει εσείς από το κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας κουριερ.

Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα επιστραφεί στην εταιρεία μας.

Με Μετρητά
Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά, καταβλητέα σε ταμείο καταστήματος, όταν ο πελάτης επιλέξει “παραλαβή από το κατάστημα”, όπως ορίζεται αναλυτικά κατωτέρω.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι οι παραγγελίες που καταχωρείτε, με τρόπο εξόφλησης, την  κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή παραλαβή από το κατάστημα  – Logistic, θα παραμένουν ενεργές για την εξόφληση τους  ή παραλαβή από εσάς, για 5 εργάσιμες ημέρες. Με την πάροδο του χρόνου αυτού, θα αποδεσμεύεται το προϊόν και η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Δεν ισχύει, σε περιπτώσεις που το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι στα αναμενόμενα μας προϊόντα. Εκεί, η καταληκτική ημερομηνία θα είναι 5 μέρες  μετά την ειδοποίηση σας, ότι έχουμε παραλάβει και μπορείτε με την σειρά σας, να εξοφλήσετε και να σας το στείλουμε  ή να παραλάβετε από το κατάστημα μας.

Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, θα πρέπει σε διάστημα 5 ημέρων από την άφιξη του προϊόντος στο τοπικό κατάστημα κουριερ ή να την έχετε αποδεχθεί, στην περίπτωση αποστολής της στον χώρο σας ή να έχετε παραλάβει  εσείς από το κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας κουριερ.

Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα επιστραφεί στην εταιρεία μας.

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά, καταβλητέα σε ταμείο καταστήματος, όταν ο πελάτης επιλέξει “παραλαβή από το κατάστημα”, όπως ορίζεται αναλυτικά κατωτέρω.

 Με αντικαταβολή

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής, δηλαδή με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κατάτην παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα, κατά παραγγελία, τόπο παράδοσης. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 500€, ενώ αποκλείεται για μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωσησ υνολικού τιμήματος πώλησης (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και λοιπών επιβαρύνσεων) ποσούμεγαλυτέρουτων 900€ η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει τη διακριτική ευχέρεια να ζητήσει προκαταβολή μέρους του συνολικού ποσού για τηνέναρξη εκτέλεσης της πώλησης, είτε με καταβολή μετρητών σε κατάστημα είτε με την χρέωση πιστωτικής κάρτας του πελάτη. Σε περίπτωση δε άρνησηςτ ου πελάτη να καταβάλει το ποσότηςοριζόμενης προκαταβολής, δικαιούται να απόσχει από την έναρξη εκτέλεσης των υποχρεώσεών της από την πώληση, έως ότου συμμορφωθεί ο πελάτηςως προς την εν λόγω αξίωση. Αυτό ισχύει ιδίως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, σε περιπτώσεις πουκάποιο ή κάποια από τα πωλούμενα προϊόντα απαιτείται να παραγγελθούν από προμηθευτή. Για όλεςτις πωλήσειςμε καταβολήτουτιμήματοςμε αντικαταβολή, η επιβεβαίωση και αποδοχήτης παραγγελίας γίνεται όπωςσεόλεςτις περιπτώσειςεγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία – e-mail) αλλάστην περίπτωση αυτή, απαιτείται επιπρόσθετητηλεφωνική επιβεβαίωση, απευθείας μετον πελάτη. Επίσης, σε περίπτωση πουγια την αγοράζητείται έκδοσητιμολογίου (πώλησησε επιτηδευματία), η αντικαταβολήδενείναι δυνατόν να υπερβαίνειτο ποσότων500 ευρώ (καθαρη αξία, άνευ ΦΠΑ).

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 6,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους και για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 2,00€

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός λογαριασμού  6238136556981 – IBAN GR21 0171 2380 0062 3813 6556 981   

Παρακαλούμε πολύ, σε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τράπεζα, συμπεριλάβετεστο καταθετήριο τον κωδικό παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό πελάτη.

Δικαιούχος:  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΙΜΤΖΙΔΗΣ  Ι.Κ.Ε.

Μπορείτε να εξοφλήσετετην παραγγελία σας σε οποιαδήποτετράπεζα πουσυνεργάζεται μετοσύστημα ΔΙΑΣ (μέσωφυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking – ανάλογα με τις δυνατότητες της κάθε τράπεζας).

Εάν ο πελάτης επιλέξει να κάνει έμβασμα μέσω άλλη ςτράπεζας, μη συνεργαζόμενης με την εταιρία μας, οφείλει να καταβάλει τα έξοδα εμβάσματος που χρεώνει το τραπεζικό σύστημα.

Στην περίπτωση αυτή παρουσιάζονται καθυστερήσεις, εναρμονισμένες με τους τραπεζικούς όρους, στην εμφάνιση του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό της εταιρίας μας και σε καμμία περίπτωση η ευθύνησε βαραίνει την εταιρεία.

Η διαδικασία αποστολήςτης παραγγελίας σας ξεκινάειμόνοεφόσον πραγματοποιηθεί και εμφανιστεί η μεταφοράτου ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό μας.

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής, δηλαδή με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κατάτην παράδοση των πωληθέντων στονδηλωθέντα, κατά παραγγελία, τόπο παράδοσης. Η αντικαταβολήγίνεται μόνομεμετρητά και είναι δεκτήγια ποσάέως500€, ενώ αποκλείεται για μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωσησυνολικούτιμήματος πώλησης (συμπεριλαμβανομένωντωνεξόδων αποστολής και λοιπών επιβαρύνσεων) ποσούμεγαλυτέρουτων900€ η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχειτηδιακριτικήευχέρεια να ζητήσειπροκαταβολήμέρουςτουσυνολικού ποσούγια τηνέναρξηεκτέλεσηςτης πώλησης, είτεμε καταβολήμετρητώνσε κατάστημα είτεμετηνχρέωση πιστωτικήςκάρτας του πελάτη. Σε περίπτωσηδεάρνησηςτου πελάτη να καταβάλειτο ποσότηςοριζόμενης προκαταβολής, δικαιούται να απόσχει από τηνέναρξηεκτέλεσηςτων υποχρεώσεώντης από την πώληση, έωςότουσυμμορφωθεί ο πελάτηςως προςτηνενλόγω αξίωση. Αυτόισχύειιδίως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, σε περιπτώσεις πουκάποιο ή κάποια από τα πωλούμενα προϊόντα απαιτείται να παραγγελθούν από προμηθευτή. Για όλεςτις πωλήσειςμε καταβολήτουτιμήματοςμε αντικαταβολή, η επιβεβαίωση και αποδοχήτης παραγγελίας γίνεται όπωςσεόλεςτις περιπτώσειςεγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία – e-mail) αλλάστην περίπτωση αυτή, απαιτείται επιπρόσθετητηλεφωνική επιβεβαίωση, απευθείας μετον πελάτη. Επίσης, σε περίπτωση πουγια την αγοράζητείται έκδοσητιμολογίου (πώλησησε επιτηδευματία), η αντικαταβολήδενείναι δυνατόν να υπερβαίνειτο ποσότων500 ευρώ (καθαρη αξία, άνευ ΦΠΑ).
Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 6,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους και για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 2,00€

Μπορείτε να εξοφλήσετετην παραγγελία σας σε οποιαδήποτετράπεζα πουσυνεργάζεται μετοσύστημα ΔΙΑΣ (μέσωφυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking – ανάλογα με τις δυνατότητες της κάθε τράπεζας).
Εάν ο πελάτης επιλέξει να κάνει έμβασμα μέσω άλλης τράπεζας, μη συνεργαζόμενης με την εταιρία μας, οφείλει να καταβάλει τα έξοδα εμβάσματος που χρεώνει το τραπεζικό σύστημα.
Στην περίπτωση αυτή παρουσιάζονται καθυστερήσεις, εναρμονισμένες με τουςτ ραπεζικούς όρους, στην εμφάνιση του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό της εταιρίας μας και σε καμμία περίπτωση η ευθύνησε βαραίνει την εταιρεία.
Η διαδικασία αποστολήςτης παραγγελίας σας ξεκινάειμόνοεφόσον πραγματοποιηθεί και εμφανιστεί η μεταφορά του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό μας.