Λίγα λόγια για μας

Η εταιρία 4G ιδρύθηκε το 2015, στο Μαυροδένδρι Κοζάνης

Δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί στον κλάδο της παραγωγής αποξηραμένων φρούτων, λαχανικών και εδωδίμων φυτών.
Συμβαδίζοντας με τους ρυθμούς εξέλιξης της εποχής μας και τις αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες παρασκευάζονται τα προϊόντα που προσφέρει απλόχερα η Ελληνική γη, ακολουθώντας ταυτόχρονα τη γαστρονομική παράδοση .

Προφίλ

Οι συνθήκες παραγωγής πλήρως συμμορφούμενες με το Διεθνές Πρότυπο ISO22000, η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και οι τακτικοί εργαστηριακοί έλεγχοι των τελικών προϊόντων διασφαλίζουν την παραγωγή μια σειράς προϊόντων απόλυτα υγιεινών. Υπηρετούν πιστά τα πρότυπα της Μεσογειακής Διατροφής διατηρώντας ταυτόχρονα την απόλυτη φυσικότητα τους δίχως την προσθήκη χημικών ή συντηρητικών.

Σε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον συνεργασίας, εξοπλισμένο με τις κατάλληλες υποδομές και συμβαδίζοντας με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις παραγωγής, καλύπτει τις απαιτητικές ανάγκες των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνδυάζοντας την άριστη ποιότητα με τις ρεαλιστικές τιμές ή χονδρικής διάθεσης. Στόχος της εταιρείας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Συμβαδίζοντας με τους ρυθμούς εξέλιξης της εποχής μας και τις αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες παρασκευάζονται τα προϊόντα που προσφέρει απλόχερα η Ελληνική γη, ακολουθώντας ταυτόχρονα τη γαστρονομική παράδοση

περισσότεραεπικοινωνία

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία 4G στεγάζεται σε ιδιόκτητο σύγχρονο βιομηχανικό κτίριο 1.000 τ.μ σε μία ευρύτερη έκταση 9.000 τ.μ.. Το κτίριο έχει κατασκευαστεί με την απαραίτητη υποδομή σύγχρονων εγκαταστάσεων , τη φιλοξενία νέας γενιάς μηχανημάτων αποξήρανσης όπως καλιμπραδόρο μεγέθους, πάγκο διαλογής προϊόντων , πλυντήριο, κοπτικά, αεριζόμενους θαλάμους αναμονής προϊόντων , φούρνο αποξήρανσης χωρητικότητας 1,5 tn και συσκευαστικά.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις

Άρτιος εξοπλισμός

Η πληρότητα τους συνθέτει μια άρτια γραμμή παραγωγής αποξήρανσης φρούτων, λαχανικών και εδώδιμων φυτών καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις σημαντικού μεριδίου της αγοράς.

Ο πλήρης εκσυγχρονισμός του βιομηχανικού και μηχανολογικού εξοπλισμού παραγωγής, τυποποίησης, συσκευασίας και αποθήκευσης των προϊόντων, αποτελεί αρωγό προκειμένου να παρέχεται η δυνατότητα διαχείρισης μεγάλων και ποικίλων ποσοτήτων.

Αναλαμβάνουμε
· Την αποξήρανση της παραγωγής σας (φρούτα, λαχανικά, βότανα, κ.α.)
· Συσκευασία
· Παραγωγή προϊόντων θερμικής επεξεργασίας ( σάλτσες, αλείμματα, πάστα , κ.α.)